Personeelsadvies

Heb je als werkgever personeel in dienst? Bij triacc snappen wij dat je als ondernemer volledig wilt richten op de kernactiviteiten van jouw organisatie. Toch is het personeel van onschatbare waarde voor jouw organisatie en wil je er natuurlijk voor zorgen dat jouw personeel tevreden is en blijft. Daarom is het belangrijk dat jouw personele zaken goed op orde zijn en wij helpen je daar graag bij.

Bij triacc kun je terecht voor advies of ondersteuning van jouw personele zaken. Wij adviseren je graag over zaken op arbeidsrechtelijk gebied zoals ontslag, arbeidsovereenkomsten, subsidies, proeftijd, CAO’s en de ketenregeling. Ook adviseren wij je graag over werving & selectie, ziekte & verzuim, arbeidsgeschillen, functioneren & beoordelen en opleiden & ontwikkelen. Staat jouw onderwerp er niet bij, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Niet alleen op adviesgebied, maar ook op operationeel gebied ondersteunen wij je graag. Een nieuwe medewerker aangenomen? En wil je dat wij een arbeidsovereenkomst voor je opstellen? Dat kan! Ook verzorgen en bewaken wij ziek- en herstelmeldingen. Wij bieden hulp bij functieprofielen,  salarisinschalingen, maar ook sparren wij bijvoorbeeld graag met je over de diverse contractvormen.

Advies nodig?

Neem contact op met onze specialisten voor passend advies.
Vrijblijvend
Direct naar: