Personeelsadvies

Heeft u als werkgever personeel in dienst? Bij triacc snappen wij dat u zich als ondernemer volledig wilt richten op de kernactiviteiten van uw organisatie. Toch is het personeel van onschatbare waarde voor uw organisatie en u wilt er natuurlijk voor zorgen dat uw personeel tevreden is en blijft. Daarom is het belangrijk dat u uw personele zaken goed op orde hebt en wij helpen u daar graag bij.

Bij triacc kunt u terecht voor advies of ondersteuning van uw personele zaken. Wij adviseren u graag over zaken op arbeidsrechtelijk gebied zoals ontslag, arbeidsovereenkomsten, subsidies, proeftijd, CAO’s en de ketenregeling. Ook adviseren wij u graag over werving & selectie, ziekte & verzuim, arbeidsgeschillen, functioneren & beoordelen en opleiden & ontwikkelen. Staat uw onderwerp niet in dit lijstje, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Niet alleen op adviesgebied, maar ook op operationeel gebied ondersteunen wij u graag. Heeft u een nieuwe medewerker aangenomen en wilt u dat wij een arbeidsovereenkomst voor u opstellen? Dat kan! Ook verzorgen en bewaken wij ziek- en herstelmeldingen. Wij bieden hulp bij functieprofielen,  salarisinschalingen, maar ook sparren wij bijvoorbeeld graag met u over de diverse contractvormen.

Advies nodig?

Neem contact op met onze specialisten voor passend advies.
Vrijblijvend
Direct naar: