Rapportages
Author picture

Junior Assistent Accountant Mkb

Voor versterking van ons mkb-team zijn wij op zoek naar een Junior Assistent Accountant die ons team in Stadskanaal/Hoogezand komt versterken.

Wat ga je doen?

Als junior assistent accountant stel jij jaarrekeningen samen met de daarbij behorende werkzaamheden zoals het opstellen van publicatiestukken. Dit kan zowel op locatie als bij de klant zijn. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het inboeken en het controleren van administraties alsook het opstellen van de fiscale aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Voor het verkrijgen van juiste gegevens en fiscaliteiten ten behoeve van jouw werkzaamheden, neem jij contact op met klanten en collega’s.

Wat bied jij ons?

  • Jij hebt een afgeronde hbo opleiding richting accountancy en je hebt 1 a 2 jaar werkervaring opgedaan bij accountantskantoor of administratiekantoor;
  • Jij bent analytisch, kritisch en accuraat in jouw werk;
  • Jij bent communicatief sterk en durft initiatief te nemen;
  • Jij neemt verantwoordelijkheid voor jouw werk en jij bent resultaatgericht;
  • Jij kan je prima redden met verschillende automatisering. Wij werken o.a. met de programma’s Caseware, Snelstart, Exact Online en AFAS. Wanneer je ervaring hebt met deze programma’s, is dat een pre.
  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een informele werksfeer en een inspirerende werkomgeving met veel kennis. Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Over de organisatie

Trippel aaa en triacc is een advies- en administratiekantoor, met stevige wortels in de agrarische sector en bouwend aan een bredere MKB tak. Op het moment werken er ongeveer 45 mensen voor trippel aaa en triacc en zijn we een groeiende organisatie. Onze kantoren staan in Emmen, Hoogezand, Meppel en Stadskanaal. Trippel aaa en triacc zijn NOAB  (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) gecertificeerd en staan voor kwaliteit, vakmanschap en actueel advies en kennis door onze ervaren adviseurs en administrateurs.

Meer informatie of solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Elly Knevelman (Adviseur P&O) te bereiken via 0599 – 696 490 of per e-mail: po@trippelaaa.nl
Direct solliciteren? Stuur dan jouw brief met cv naar: po@trippelaaa.nl t.a.v. Elly Knevelman of naar:

trippel aaa
Tinnegieter 9b
9502 EX  Stadskanaal

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht