Triacc(breadcrumbs are unavailable)
  • Zelfstandig assistent accountant met gevoel voor automatisering

Zelfstandig assistent accountant met gevoel voor automatisering


Een vacature met twee facetten en waar de uitdagingen ontelbaar zijn! Dat is deze vacature van zelfstandig assistent accountant met gevoel voor automatisering voor onze vestiging in Stadskanaal. Je werkt vanuit een team dat verschillende MKB ondernemingen bedient en daarnaast draag je bij aan verdere automatisering. De uitdagingen variëren volop.
Ben jij bevlogen, actief en resultaatgericht, dan word jij onze nieuwe collega!

Wie zijn wij:

triacc is een advies- en administratiekantoor die volop in ontwikkeling is. Onze MKB tak groeit gestaag, waardoor we nieuwe, enthousiaste collega’s zoeken.

 

Werkzaamheden:
Wat ga je doen? Deze vacature daagt je uit om de ultieme mix van samenstelwerkzaamheden, adviesopdrachten en klantcontact met professie en enthousiasme uit te voeren. Je denkt mee met de klant, maar ook met je collega’s. Jij ziet en bent van mening dat automatisering ontzettend belangrijk is voor de toekomst en wil zowel intern als extern (= de klant) helpen om stappen te zetten op dit gebied.

Je stelt complexe jaarrekeningen samen en stelt periodecijfers op. Je verricht administratieve werkzaamheden bij de klant en wordt hun aanspreekpunt voor administratieve (advies)vragen. Je doet dit d.m.v. het opstellen van analyses waarin je hoofd- en bijzaken van elkaar scheidt. Je werkt accuraat en gestructureerd en uiteraard ga je voor kwaliteit.

 

Wat bieden wij jou:

Een informele werksfeer en een inspirerende werkomgeving. Daarnaast krijg je volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Wat bied jij ons:

-je hebt een afgeronde opleiding HEAO, accountancy of bedrijfseconomie, danwel Fiscale Economie;
-je hebt minimaal 4-8 jaar relevante werkervaring;
-je bent kritisch en punctueel;
-je bent analytisch ingesteld en bent doelgericht;
-je kunt goed communiceren en bent een teamspeler;
-je hebt gevoel voor verkoopkansen;
-je hebt kennis van diverse boekhoudpakketten;
-Je hebt tot slot affiniteit met ICT

Meer informatie of solliciteren

Voor meer informatie aangaande bovenstaande vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen (0599 – 696 490 met. Elly Knevelman). Of per e-mail: po@triacc.nl
Wij horen graag van jou!

Direct solliciteren? Stuur dan jouw brief met cv naar:

po@triacc.nl

Of per post naar: 

triacc
Tinnegieter 9b
9502 EX Stadskanaal

VKD