Triacc(breadcrumbs are unavailable)
  • Zelfstandig ass. accountant met meer dan gemiddelde affiniteit met IT-toepassingen en automatiseringskennis

Zelfstandig assistent accountant met meer dan gemiddelde affiniteit met IT-toepassingen en automatiseringskennis

Een vacature met twee facetten en waar de uitdagingen ontelbaar zijn! Dat is deze vacature van zelfstandig assistent accountant met gevoel voor automatisering voor onze vestiging in Emmen. Je werkt vanuit een team dat verschillende MKB ondernemingen bedient en daarnaast draag je bij aan verdere automatisering. De uitdagingen variëren volop. 
Ben jij bevlogen, actief en resultaatgericht, dan word jij onze nieuwe collega!

Werkzaamheden:
Wat ga je doen? Deze vacature daagt je uit om: de ultieme mix van samenstelwerkzaamheden, adviesopdrachten en klantcontact met professie en enthousiasme uit te voeren. Onze klanten bieden wij aan, dat real-time inzicht in de resultaten van de onderneming, van groot belang is om je organisatie te kunnen aansturen. Daarbij ben jij in staat om deze periodieke informatie met jouw kennis van IT toepassingen te realiseren. Je bent daarbij een hulp voor de klant, maar ook intern kun jij vraagstukken aan. Jij ziet en bent van mening dat automatisering ontzettend belangrijk is voor de toekomst en wil zowel intern als extern (= de klant) helpen om stappen te zetten op dit gebied. Je stelt jaarrekeningen en periodecijfers op. Je verricht administratieve werkzaamheden bij de klant en wordt hun aanspreekpunt voor administratieve (advies)vragen. Je doet dit d.m.v. het opstellen van analyses waarin je hoofd- en bijzaken van elkaar scheidt. Daarnaast verzorg je de fiscale aangiften  inkomstenbelasting/ omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Je werkt accuraat en gestructureerd en uiteraard ga je voor kwaliteit.

Wat bieden wij jou:
Een informele werksfeer en een inspirerende werkomgeving. Daarnaast krijg je volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Wat bied jij ons:
– je hebt een afgeronde opleiding HEAO, accountancy of bedrijfseconomie,      danwel Fiscale Economie;
– je hebt minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring;
– je bent kritisch en punctueel;
– je bent analytisch ingesteld en bent doelgericht;
– je kunt goed communiceren en bent een teamplayer;
– je hebt gevoel voor verkoopkansen;
– je hebt kennis van diverse boekhoudpakketten;
– je hebt uitgebreide kennis van excel;
– je hebt tot slot affiniteit met ICT.

Meer informatie of solliciteren

Voor meer informatie aangaande bovenstaande vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen (0599 – 696 490 met. Elly Knevelman). Of per e-mail: po@triacc.nl Wij horen graag van jou!

Direct solliciteren? Stuur dan jouw brief met cv naar:

po@triacc.nl

Of per post naar: 

triacc
Tinnegieter 9b
9502 EX Stadskanaal

VKD