Triacc • Over ons • Historie

Historie

 

Triacc is een jonge organisatie, welke is voortgekomen uit Trippel aaa. Trippel aaa is opgericht door adviseurs, fiscalisten en accountants uit een groot accountantskantoor, waarbij zij hun eigen plan trekken en hun eigen werkwijze hanteren. 10 jaar na dato kan gesproken worden van een succesvolle formule, welke geleid heeft tot 4 vestigingen in Noord Nederland (Stadskanaal, Hoogezand, Emmen en Meppel ).

De klantenkring van Trippel aaa bestond tot voor kort uit zowel MKB klanten als uit agrarische klanten. Door het sterke agrarische karakter van Trippel aaa is besloten om Triacc op te richten. De MKB portefeuille is in de huidige situatie ondergebracht bij Triacc. Deze opzet is bewust gekozen, om in de markt het verschil aan te geven tussen de MKB dienstverlening en de agrarische dienstverlening.

Op 16 juni 2009 heeft Triacc Accountants B.V. een WTA (Wet Toezicht Accountantsorganisaties) vergunning van de AFM verkregen, waardoor Triacc ook grotere bedrijven van dienst kan zijn.

In de huidige situatie zijn Triacc en Trippel aaa nog steeds aan elkaar verbonden. Op het gebied van fiscaal advies, personeelsadvies en salarisadministraties maakt Triacc gebruik van de specialisten van Trippel aaa. Daarnaast verrichten Triacc en Trippel aaa hun werkzaamheden vanuit hetzelfde kantoor in de plaatsen Stadskanaal, Hoogezand, Emmen en Meppel.

VKD