Triacc(breadcrumbs are unavailable)
  • Assistent accountant met enige werkervaring

Assistent accountant met enige werkervaring

Ben jij een kei in cijfers en ga jij voor kwaliteit? Ben je daarnaast resultaatgericht, pro actief en durf je verantwoordelijkheid te nemen? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met automatisering? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Dan is dit dé baan voor jou op een van onze vestigingen.

 Werkzaamheden:
Als beginnende assistent accountant verzorg je administraties van diverse klanten, beantwoord je vragen van klanten en bestaan je werkzaamheden uit het inboeken en cijfermatig verwerken van administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Dit kan ook op locatie, ofwel bij de klant zijn. Daarnaast verzorg je de fiscale aangifte omzetbelasting. Omdat automatisering belangrijk is voor de nabije toekomst en wij hier graag op in willen spelen m.b.t. de dienstverlening voor onze klanten, is het een pré als jij jou zelf op het gebied van automatisering door wil ontwikkelen.

Wat bieden wij jou:
Een informele werksfeer met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ook krijg je diverse verantwoordelijkheden en daarnaast gemotiveerde collega’s in een resultaatgericht team. Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.

Wat bied jij ons:
– een afgeronde MBO+ opleiding richting BE/BA of accountancy;
– 1-2 jaar werkervaring;
– inspirerend, faciliterend en dienstverlenend;
– initiatiefrijk;
– analytisch, kritisch, accuraat en communicatief vaardig;
– je hebt tot slot kennis van ICT.

Meer informatie of solliciteren

Voor meer informatie aangaande bovenstaande vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen, via telefoonnummer 0599 – 696 490. Vraag dan naar mevrouw Elly Knevelman. Of per e-mail: info@trippelaaa.nl

Wij horen graag van jou!

Direct solliciteren? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv naar:

trippel aaa / triacc
Tinnegieter 9b
9502 EX  STADSKANAAL
Of per e-mail: info@trippelaaa.nl

VKD